Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد فیض‌حسینی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع ۶۲ جایگاه عرضه سوخت در جنوب استان ۲۵ جایگاه فعال شده و هم اکنون بنزین به قیمت آزاد سه هزار تومان و نفت گاز به ازای ۶۰۰ تومان به متقاضیان عرضه می شود.

وی با بیان اینکه اختلال در سامانه هوشمند سوخت باعث شده است تا کارت های سوخت در سامانه شناسایی نشود و دریافت بنزین با مشکل مواجه شود افزود: کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در حال اعزام به پمپ های بنزین ها برای خارج از مدار کردن سامانه هوشمند سوخت به صورت دستی هستند تا سوخت رسانی در جایگاه ها بدون کارت سوخت با نرخ آزاد امکان پذیر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب اضافه کرد: تا ساعاتی دیگر و تا آخر شب در تلاش هستیم تمامی جایگاه های عرضه سوخت جنوب استان به صورت دستی فعال شود.

فیض حسینی افزود: با توجه به اینکه هیچ مشکلی در تامین سوخت وجود ندارد و سهمیه صاحبان خودروها نیز در کارت های سوخت آنها محفوظ است از اینرو از عموم مردم درخواست می شود به آرامش و به تدریج به جایگاه های عرضه سوخت مراجعه کنند.

وی همچنین با تکذیب شایعه گران شدن قیمت بنزین افزود: این شایعه به هیچ عنوان صحت نداشته و هیچ برنامه ای برای گران شدن این فرآورده وجود نداشته و لذا مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.

به گزارش ایرنا، از ساعت ۱۱ صبح امروز به علت وجود مشکل سامانه ای، ارائه خدمات در جایگاه های عرضه سوخت کشور و به تبع آن آذربایجان غربی قطع شده بود.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب هشت شهر جنوب آذربایجان‌غربی شامل بوکان، مهاباد، نقده، پیرانشهر، سردشت، میاندوآب، شاهیندژ و تکاب را زیرپوشش دارد.

این شرکت دارای هشت ناحیه مرکزی و ۱۰۲ باب جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی مشتمل بر جایگاه های تک منظوره سوخت مایع، جایگاه های ۲ منظوره سوخت مایع و گاز طبیعی فشرده شده، جایگاه تک منظوره سی‌ان‌جی و ۲۵۳ فروشندگی نفت سفید و نفت‌گاز شهری و روستایی و ۱۸ باب تاسیسات سیلندر پرکنی گاز مایع است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی بنزین نفت ستاد سوخت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی پمپ بنزین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی بنزین مهاباد آذربایجان غربی بنزین نفت ستاد سوخت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی پمپ بنزین فرآورده های نفتی آذربایجان غربی شرکت ملی پخش عرضه سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!