Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با مثبت ارزیابی کردن تحولات سامانه توزیع فرآورده‌های نفتی کشور در سال‌های اخیر به‌منظور الکترونیکی کردن سامانه توزیع گفت: تنها با اجرای طرح پیمایش در ناوگان حمل‌ونقل گازوئیل‌سوز کشور از سال 94، در مصرف روزانه 20 میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور صرفه‌جویی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کرامت ویس‌کرمی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار شانا در حاشیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه 50 میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور مصرف می‌شود و اگر طرح پیمایش در کشور اجرایی نشده بود، امروز این رقم به روزانه حداقل 70 میلیون لیتر می‌رسید.
وی افزود: طرح پیمایش به‌منظور تعیین سهمیه موردنیاز ناوگان حمل‌ونقل سنگین کشور از مهرماه 94 اجرایی شد که نقش بسیار مؤثری در زمینه مهار افزایش مصرف نفت‌گاز در کشور داشت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: همراه با ارتقای کیفیت فرآورده‌های نفتی و الزامات توزیع سوخت پاک در حوزه صنایع پالایشی در سال‌های اخیر دستاوردهای خوبی در زمینه افزایش کیفیت و کمیت فرآورده‌های نفتی در کشور رقم خود و مجموعه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز بر مبنای الزام‌های قانونی و مصوبه‌های بالادستی هیئت وزیران، براساس اولویت‌بندی‌ها سوخت پاک و باکیفیت را در کشور توزیع می‌کند.
ویس‌کرمی با اشاره به لزوم اجرایی شدن بحث بهینه‌سازی مصرف سوخت و مهار مصرف فرآورده‌های نفتی در کشور به‌صورت هم‌زمان با افزایش کمیت و کیفیت تولید فرآورده گفت: با دستاوردهای مثبتی که در حوزه تولید گاز و گازرسانی در کشور و نیز الکترونیکی شدن توزیع انواع سوخت در چند سال گذشته رقم خورد، خوشبختانه مصرف انواع فرآورده در کشور به طرز خیره‌کننده‌ای مهار شد.
وی سامانه هوشمند سوخت کشور را از دیگر پروژه‌های تأثیرگذار در حوزه مهار مصرف بنزین در کشور عنوان کرد و گفت: با آغاز به‌کار این سامانه در سال 86 و روزآمد کردن و نگهداشت آن در سال 92 و پس از آن در سال 98 با اجرایی شدن دوباره طرح سهمیه‌بندی بنزین، مصرف فرآورده بنزین در کشور به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: در حوزه سی‌ان‌جی (گاز طبیعی فشرده) در کشور نیز سیاست ما افزایش سهم آن در سبد سوخت خودروهاست که به این منظور طرح‌های تشویقی در کشور اجرایی می‌شود.
ویس‌کرمی با اشاره به فعالیت نزدیک به 2 هزار و 500 تجهیز سی‌ان‌جی در کشور گفت: هم‌اکنون ظرفیت حداقل روزانه 35 میلیون مترمکعب سی‌ان‌جی در کشور وجود دارد که این رقم هم‌اکنون حدود 23 میلیون مترمکعب است و امیدواریم در آینده بتوانیم این رقم را افزایش دهیم و به سمت استفاده هرچه بیشتر این سوخت پاک به جای بنزین حرکت کنیم.
وی طرح تبدیل خودروهای عمومی تک‌سوز به دوگانه‌سوز را از مهم‌ترین پروژه‌ها برای افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت خودروها عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اجرای کامل این طرح در بازه زمانی یک تا حداکثر دو سال آینده، شاهد کاهش بیش از پیش مصرف بنزین در کشور و بهره‌مندی از مزایای زیست‌محیطی استفاده از سوخت پاک سی‌ان‌جی باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش گفت: تاکنون در قالب این مصوبه 70 هزار خودرو به دوگانه‌سوز تبدیل شده‌اند و حدود 30 هزار خودرو نیز در نوبت تبدیل هستند.
ویس‌کرمی تصریح کرد: در قالب این مصوبه 200 هزار خودرو مسافربر شخصی از جمله آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی نیز به گازسوز تبدیل می‌شوند.
به گزارش شانا، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با سرمایه انسانی توانمند خود (16 حدود هزار نفر سرمایه انسانی)، 80 انبار ذخیره‌سازی سوخت، بیش از 50 مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی و بیش از 6 هزار جایگاه عرضه سوخت مایع و سی‌ان‌جی و ناوگان عظیم حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی جاده‌ای، ریلی و دریایی کار توزیع سوخت در کشور را انجام می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مدیرعامل شرکت ملی پخش سوخت پاک ویس کرمی سی ان جی نفت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: مشترکان بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی همچون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی برخوردار خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، هیوا لهونیان با اعلام برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار در تابستان سال جاری اظهار کرد: تابستان سال جاری با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو در سطح کشور، مشترکان بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد، افزود: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش رو برنامه‌ریزی و اجرا شود که این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان خاطرنشان کرد: برای اینکه در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکان به‌ویژه در بخش صنعت هستیم و رویکرد شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهادات آن‌ها با هماهنگی مناسب، گذر موفقیت‌آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم.

لهونیان اضافه کرد: در دوره زمانی یکم خرداد الی سی‌ویکم شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴، صاحبان صنایع بایستی یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

وی گفت: موضوع بعدی مشترکان بخش کشاورزی و انشعاب پمپاژهای آب و چاه‌های کشاورزی است که با همکاری پنج ساعت روزانه (از ساعت ۱۲ الی ۱۷ مصرف برق نداشته باشند) بقیه ساعات مصرف برق این دسته مشترکان به‌صورت رایگان حساب می‌شود و علاوه بر آن مشمول پاداش همکاری خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در خصوص مشترکان بخش اداری هم گفت: دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند در غیر این صورت برق آن‌ها قطع خواهد شد.

لهونیان با بیان اینکه در خصوص «مولدین خود تأمین» هم برنامه داریم، افزود: مشترکانی که مولد برق و یا ژنراتور دارند می‌توانند با مشارکت در این برنامه بخشی از برق خود را تأمین کرده و به کاهش بار شبکه هم کمک کنند که در این راستا مشوق‌هایی برای آنها در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751178

دیگر خبرها

  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • دمای هوا در شرق و جنوب شرق کاهش می‌یابد / تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک